Mijn winkelmandje

Uw winkelmandje is leeg.

Openingsuren

weekdagen 09:00 -12.30 en 14.00-18.30 uur. Zaterdag gesloten om 18:00 uur  

zondag 9 tot 12 uur maandag & dinsdag gesloten

Vragen?

kaasacarla@telenet.be

Contact formulier

-
Karel de Ghelderelaan 2
8820 Torhout
050 22 35 00

U bent hier

Mosterdsoep

Mosterdsoep met Appenzeller Extra en gerookte zalm

Ingrediënten (4 p.)

2 el boter
2 el maïszetmeel/maïzena
2 el grove Limburgse mosterd of mosterd van weleer
1 dl melk
5 dl kippenbouillon
200 gr. Appenzeller Extra (gemalen)
peper
90 gr. gerookte zalm (in blokjes)
2 lente-uitjes (fijngesneden
)

Bereiding

Smelt de boter en voeg al roerend de maïzena, mosterd en melk toe. Laat de saus 2 minuten indikken.
Breng de bouillon aan de kook en smelt hierin de Appenzeller Extra. Giet de bouillon over het mosterdmengsel. Verwarm al roerend tot de soep licht gebonden is. Breng verder op smaak met peper (en eventueel zout).
Garneer met zalm en uitjes.

Smakelijk!